Plopsa Coo

Plopsa Coo is een uniek pretpark aan de watervallen van Coo. Een waterval vol avontuur voor jong en oud! In dit themapark in de Belgische Ardennen, ontdek je de magie van Studio 100 gecombineerd met leuke attracties voor de hele familie.

Attracties

Familie:
Autorijschool, Bobslee, Carrousel, Coaster, De Dansende Fontein, De Konijntjes, de Springkastelen, De Uitkijktoren, De Vliegende Fietsen, dierenplein, Het JBC Labyrint, kartbaan, Mega Mindy Flyer, Mini Pedalo, Minigolf, Octopus, Oldtimers, Scooters, Speeltuin, Speeltuin(en), Splash, Vicky The Ride, Waterplein, Zetellift.

Foto’s

Tickets

Online tickets met korting voor Plopsa Coo: Bestel tickets »

Adres (GPS)

Plopsa Coo
Coo 4
4970 Stavelot

One comment on “Plopsa Coo

  1. Heb op 18 april Plopsa coo bezocht , julie personeel is gewoon onvriendelijk tot zelf een baas , het eten is gewoon niet vers (brootjes) en nog te zwijgen van de inkom van 25€ , en dan nog een kassa van de inkom pas om 10u30 open ga en maar tot 17u30 open te zijn .Andre parken gaan om 10 u open en de kassa al om 9u30 ,als die ook pas om 10 u open gaan zijn ze niet binnen om 12u . gert verhulst en mannen mogen eens een kijkje komen nemen hier in waver Walibi dit is gewoon een top parkje
    Ik zal reclame maken voor flopsaland is een flop daar

    WALIBI BEST OF

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *