Plopsaland De Panne

In Plopsaland De Panne ontdek je Samson en Gert, Kabouter Plop, Piet Piraat, Mega Mindy, Bumba, Maya, Wickie en al hun vrienden! Een unieke ervaring voor het hele gezin.

Attracties

Familie:
Anubis The Ride, Balloon Race, Carrousel, De Big & Betsy Hoeve, De Bloemenmolen, De Boomstammetjes, De Doorloopweide, De Draak, De Eenden, De Emmer, De Hangbrug, De Kikkers, De Koffiekopjes, De Konijntjes, De Piratenboot, De Swingboom, De Tractors, De Valtoren, De Vleermuis, De Vliegende Fietsen, De Waterlelies, Het Bos van Plop, K3 Museum, Kaatje zoekt eendje, Plopsa Express, Rollerskater, ROX-Flyer, Storm op Zee, SuperSplash, Telenet Kinderdisco, Viktors Race, Waterfietsen, Wickie The Battle, Wienerwalz.
Actie:
Anubis The Ride, De Boomstammetjes, De Draak, De Grote Golf, De Koffiekopjes, Rollerskater, ROX-Flyer, Storm op Zee, SuperSplash, Viktors Race.
Kids:
Bumba’s Speeltuin, Bumperboats, Carrousel, De Big & Betsy Hoeve, De Bloemenmolen, De Brandweer, De Dansende Fonteinen, De Doorloopweide, De Eenden, De Emmer, De Glijbaan, De Hangbrug, De Kikkers, De Klimboom, De Konijntjes, De Piratenspeeltuin, De Ploptuin, De Tractors, De Tuin van Big, De Valtoren, De Vliegende Fietsen, De Waterlelies, Het Ballenbad, Het Bos van Plop, Het Spinnenweb, Het Verkeerspark, Het Vlot, K3 Museum, Kaatje zoekt eendje, Safari, Scooter, Telenet Kinderdisco, Wickie The Battle, Wienerwalz, Willies Speeltuin.
Water:
Bumperboats, De Bloemenmolen, De Boomstammetjes, De Brandweer, De Dansende Fonteinen, De Emmer, De Hangbrug, De Piratenspeeltuin, De Waterlelies, Het Vlot, Mega Mindy Jetski, SuperSplash, Waterfietsen, Wickie The Battle.
Indoor:
De Bloemenmolen, De Glijbaan, De Klimboom, De Swingboom, De Valtoren, De Waterlelies, Het Ballenbad, Het Bos van Plop, Het Spinnenweb, Het Vlot, K3 Museum, Telenet Kinderdisco, Willies Speeltuin.

Foto’s

Tickets

Online tickets met korting voor Plopsaland De Panne: Bestel tickets »

Adres (GPS)

Plopsaland
De Pannelaan 68
8660 Adinkerke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *